Kivitalli Galleria

Blogi

keskiviikko 10. lokakuuta 2018 / kaisa

Uusimmat kuulumiset aina facebookissa ja instassa

Löydät meidät helposti sosiaalisesta mediasta ja samalla pääset seuraamaan reaaliaikaisesti mitä tapahtuu

tiistai 3. heinäkuuta 2012 / Kivitalli

Annin ja Zinnian estevideo Puolasta

http://www.youtube.com/watch?v=5GAmfmxzCpw

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012 / Kivitalli

Tallissa asuu voittaja

Nuori Ann-Niina Kivinitty hevosella Zinnia voitti kansainvälisen Mannerheim kenttäratsastuskilpailun ensimmäisellä yrityksellään. Sastamalalainen Kiviniitty, 22, ja Piia Pantsun MM-ratsu Cynan varsa Zinnia hyppäsivät ratkaisevan maastokokeen vain 0,4 aikavirheellä ja nousivat neljänneltä sijalta kärkeen. Toiseksi jäi ruotsalainen Ludwig Olsson ja Gaga vain 0,1 virhepisteen erolla.

- Lähdin maastoradalle vain hakemaan estevirheetöntä suoritusta, ja rata sujui todella hyvin. En todellakaan odottanut voittavani, viime vuonna nuorten SM-kultaa voittanut Kiviniitty hymyili.

Kahden tähden kansainvälinen kilpailu oli Kiviniitylle ensimmäinen. Maastokokeessa ratsukot hyppäsivät 3 500 metriä pitkällä radalla 22 kiinteää estettä. Runsas yleisö seurasi mielenkiinnolla vauhdikkaita suorituksia radalla, joka vieraili kaksi kertaa myös derbykentällä. – Radan vaikeimmat kohdat olivat ylöshyppy derbykentälle ja kapea este siihen perään sekä sunken road –este, mietti Kiviniitty.

Koulukokeen voittanut Johanna Sokka antoi kilpailijoilleen omalla tavallaan tasoitusta varsinkin estekokeessa. Sokka taisteli perjantaina kaksi osakoetta vatsataudin heikentämänä ja joutui suoritusten välissä turvautumaan nesteytykseen ambulanssissa. Vaikka rataesteillä tuli neljä pudotusta, virheetön maastokoe nosti ratsastajan ja Saturn II:n kolmanneksi.

- Olen erittäin tyytyväinen sijoitukseeni. Rataesteillä hyvä kun pystyin pitämään ohjat käsissä. Viime yönä nukuin varmasti 12 tuntia, ja tänään minulla oli parempi olo. Maastossa pääsin jo nauttimaan. Hevonen oli todella innokas ja hyvän tuntuinen. Hevonen on ollut pitkällä kisatauolla, vuoden 2010 jälkeen olemme kisanneet vain yhden kisan, kaksi vuotta sitten toiseksi Mannerheim kenttäkilpailussa sijoittunut Sokka kertoi.

Mannerheim kenttäratsastuskilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1919. Vuonna 2004 Suomen Marsalkka Mannerheimin Perinnesäätiö käynnisti uudelleen Mannerheimin nimeä kantavan kilpailun. Kilpailu toteutetaan vuosittain Ypäjällä Finnderby-tapahtuman yhteydessä.

Katso kuvia osoitteesta http://tiimin.galleria.fi/kuvat/Finnderby/Luokka%2042,%20CIC2%20Mannerheim%20kentt%C3%A4kilpailu/IMG_9010.JPG#/kuvat/Finnderby/Luokka+42,+CIC2+Mannerheim+kenttäkilpailu/IMG_9010.JPG

http://www.jxfoto.fi/pic.php?id=318344

perjantai 29. kesäkuuta 2012 / Kivitalli

Ihana Hertta on täällä

Viimeinkin Pyri varsoi. Hertta syntyi sellaista salamavauhtia 26.6 että toivottavasti sama vauhti siirtyy suorituksiin raviradoilla tulevaisuudessa.  Toivotaan että pahimmat kesäsateet ovat nyt ohi ja saadaan tämäkin pari pian muiden varsallisten tammojen laitumelle.

Sofia, Katja ja Tiina viettävät perjantaina päivän eläinlääkärin luona. Poppiksen etulavassa oleva murtuma on paranemaan päin joten sairaslomaa jatketaan ja suunnitelmissa on myös varsa ensi vuodelle.

Elviksen erikoinen pään viskely paljastui head shaking- nimiseksi taudiksi joten uudet suunnitelmat ovat edessä ihanan Elviksen suhteen.

Elisa siirtyy kasvattamaan masuaan joten muu tiimi toivottaa leppoisia äitiyslomapäiviä! Eiköhän se veri taas pian vedä hevosen selkää ;)

maanantai 25. kesäkuuta 2012 / Kivitalli

Kesäkuun viimeisiä päiviä

Melkoista huisketta on luvassa tälläkin viikolla………

Anni ja Zinnia kisaavat Ypäjällä  CIC2* luokassa perjantaina (koulu ja rataesteet) ja lauantaina (maasto-osuus) Huippujännittävä loppuviikko siis tulossa http://www.hevosopisto.fi/index.phtml?page_id=1096&navi_id=123186&21780_ni=24846&21780_offset=&21780_newsList_t=readNewsItem&

Iloisia uutisia kuultiin Hauholta eli Laila (Landinia) tiineenä ekassa ultrassa  eli peukut pystyyn että matkustaja pysyy kyydissä ensi kevääseen asti ;)

Tunnit pyörivät täydellä teholla ja mökkiläiset tuovat mukavaa vaihtelua vakkariryhmiin joten mikäs tässä on kesää vietellessä  

maanantai 18. kesäkuuta 2012 / Kivitalli

Kohti juhannusta

Reipas leiriviikko ja kisaviikonloppu taas takana. Vappu ja Zinnia keräsivät kokemusta Keravalla ja Emppu ja Pena Osaran kisoissa.  Ohessa Penan kisavideo :)

http://www.youtube.com/watch?v=isx0KE4h9dk

Juhannusta kohti siis ollaan menossa kovaa vauhtia joten kuullaan viimeistään kun Pyrin varsa on maailmassa

torstai 7. kesäkuuta 2012 / Kivitalli

Puolan porukka kotona

Anni ja Zinnia sunnuntain estekokeessa

Anni, Tyyne ja Zinnia kotiutuivat hyvin menneeltä Puolan kisamatkalta. Pari nappasi ekassa Kansainvälisessä *- kisassa sijoituksen 5/40. Tästä on hyvä jatkaa  kauden muihin koitoksiin.

Kuluvalla viikolla perjantaina 8.6  Anna Kärkkäinen pitää koulu- ja estevalmennusta klo 16-20

Luvassa on on este- ja maastoestetreenit myös 12-13.6. Lisätietoa Kaisalta

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012 / Kivitalli

Kuulumisia Puolasta

Eilinen maastokoe sujui ilman aika ja estevirheitä joten Anni ja Zinnia jatkavat sijalla 3. Aamulla oli vuorossa eläinlääkärin tarkastus josta matka jatkuu kohti iltapäivällä alkavia esteluokkia. Vielä siis jännitettävää riittää eli peukut pystyyn!

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012 / Kivitalli

Terveisiä Koivusalon Tallilta

Kasvattimme Bridget Stone, tutummin Bella treenan omistajansa Santerin kanssa. Ohessa tunnelmia estekilpailuista. Bella on osoittaunut varsin mallikelpoiseksi poniksi joten toivottavasti tämä pari nähdään shetlanninponien SM-kilpailuissa

Kuvan ottanut Koivusalon Talli/Pauliina Ketola

lauantai 2. kesäkuuta 2012 / Kivitalli

Tänään jännätään maastokoetta

Yllä oleva kuva koulukokeesta Strzegomista. Tänään jännätään sitten maastokoetta jonka lähtöaika 13.21. Oheisesta linkistä pääset kurkkaamaan miltä Annin ja Zinnian maastorata näyttää http://www.worldcupstrzegom.pl/cross/2012/cci1/